27 january 2015, 10:12 Moldovan Diaspora views 9450
Сomisionul de transfer a remitenţelor moldovenilor din Israel ar putea fi redus
Photo: trm.md
27 january 2015, 10:12 Moldovan Diaspora views 9450

Сomisionul de transfer a remitenţelor moldovenilor din Israel ar putea fi redus

Mecanismele de reducere a comisionului de transfer a remitenţelor din partea cetăţenilor moldoveni aflaţi la muncă în Israel a fost unul dintre subiectele discutate de o delegaţie la nivel înalt a Republicii Moldova care a vizitat Statul Israel.

Delegaţia moldovenească a mai discutat cu partea israeliană și despre efectuarea unui schimb de experiență cu instituțiile poștale, financiare și bancare israeliene care activează în acest domeniu.

Vizita oficialilor moldoveni a fost întreprinsă cu scopul stabilirii unei cooperări în domeniul transferurilor internaționale de bani prin intermediul serviciilor poștale și sistemelor de plată bancare.

Vizita a fost organizată cu suportul Organizației Internaționale a Migrației, Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene şi Ambasadei Moldovei în Israel.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
689 locuitori

Oclanda este un sat şi comună din raionul Soroca. Oclanda este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 29 km de orașul Soroca și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 689 de oameni. Satul Oclanda a fost menționat documentar în anul 1729.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.