27 may 2014, 12:16 Moldovan Diaspora views 15461
Moldovenii din Italia pot aplica pentru un job la Consulatul Moldovei din Padova
Photo: trm.md
27 may 2014, 12:16 Moldovan Diaspora views 15461

Moldovenii din Italia pot aplica pentru un job la Consulatul Moldovei din Padova

Moldovenii stabiliţi în Italia pot candida pentru funcţia de colaborator tehnic în cadrul Consulatului Republicii Moldova la Padova.

Cerințele privitor la angajat sînt următoarele: studii superioare de licență și masterat, preferabil în domeniul juridic; cetățenia Republicii Moldova; cunoașterea limbii de stat, italiene și a limbii engleze obligatoriu, cunoașterea altor limbi de circulație internațională va fi un avantaj; deținerea permisului de conducere auto; lipsa antecedentelor penale și a altor restricții de a ocupa această funcție.

Funcția de colaborator tehnic în cadrul Consulatului Republicii Moldova la Padova prevede participarea la procesul de transcriere a actelor de stare civilă și participarea la procesul de documentare a cetățenilor cu acte din sistemul național de pașapoarte.

Persoanele interesate pot depune personal sau prin poșta electronică (milano@mfa.md) CV-ul însoțit de copia actului de identitate și copiile diplomelor de studii și ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională/sau de specializare, precum și copiile certificatelor privind nivelul de cunoaștere a limbilor străine.

Data limită de depunere a dosarului este 1 iunie 2014, anunță Consulatul Moldovei la Padova în pagina sa electronică.

Source: trm.md

Keywords:

consulat , Moldova , Italia , munca , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Populația:
355 locuitori
Prima atestare:

Valea Nîrnovei este un sat din cadrul comunei Ciutești, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Nisporeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 355 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.