Go to section: Cuisine
02 september 2021, 12:30 Cuisine views 13666
Acesta este secretul pentru cea mai bună cafea
02 september 2021, 12:30 Cuisine views 13666

Acesta este secretul pentru cea mai bună cafea

Daca ciocolata calda are un gust mai bun intr-o ceasca portocalie, cafeaua are un gust mai bun daca este servita intr-o ceasca alba. Cel putin asta zic oamenii de stiinta, care analizeaza legaturile dintre culori si gusturi.

Nu-ti place gustul cafelei tale? Potrivit cercetatorilor, culoarea cestii in care o servesti poate sa faca diferenta intre o cafea proasta si una exceptionala. Un studiu realizat in Australia a analizat gustul cafelei in 3 culori de cesti: una alba, una albastra si una transparenta. Rezultatul?

Culoarea cestii are un impact mare asupra perceptiei gustului. Ceasca alba a fost asociata cu un gust mai intens al cafelei, spre deosebire de cea transparenta, care a primit cele mai putine puncte.

Culoarea nu este singura care influenteaza gustul alimentelor - oamenii de stiinta au facut o legatura si intre muzica si experientele gustative.

Source: www.foodstory.ro

Keywords:

cafea , secret , bucataria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1226 locuitori

Bahmut este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Bahmut și Bahmut – stație de cale ferată.  Satul Bahmut este aşezat la poalele codrilor din zona de centru-vest a republicii, la o distanță de 25 km de orașul Călăraşi şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituia 1226 de oameni. Prima atestare documentară a satului Bahmut datează din anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.