Go to section: National costume
22 may 2014, 10:58 National costume views 13945
Premiera pentru Moldova: Daniel Racovizza își prezintă creațiile la Cannes
Photo: acasatv.md
22 may 2014, 10:58 National costume views 13945

Premiera pentru Moldova: Daniel Racovizza își prezintă creațiile la Cannes

La invitatia Fashion TV, designerul Daniel Racovizza si-a pregatit 2 dintre cele mai frumoase colectii si a mers tocmai la Cannes pentru a-si prezenta creatiile.

Pentru aceasta prezentare, designerul moldovean a pregatit colectia de lenjerie intima, „National Dream" si colectia de rochii de seara, „Evening Enigma". Fiecare colectie contine cate 20 de piese vestimentare, unele dintre ele fiind prezentate in premiera.

Prezentarea de moda va avea loc la Cannes, la hotelul Majestic. Printre invitati sunt asteptate si vedetele de talie internationala, precum Gerard Depardieu si Jean-Claude Van Damme.

Daniel Racovizza se declara entuziasmat de aceasta experienta, reusind pana acum sa vada mai multe dintre vedetele sale preferate. Designerul i-a intalnit pe Justin Bieber, Robert Pattinson, Monica Belluci si Adriana Lima.

Colectia de lenjerie intima pe care Daniel Racovizza o va prezenta astazi la Cannes, va putea fi admirata in Moldova, pe 27 mai, in cadrul unei petreceri marca perfecte.md.

Source: acasatv.md

Keywords:

moda , designer , Cannes , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
921 locuitori

Ghioltosu este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 921 de oameni. Satul Ghioltosu a fost menționat documentar în anul 1453.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.