Go to section: Culture
10 december 2012, 14:54 Culture views 3662
10 december 2012, 14:54 Culture views 3662

Programul muzical-educativ al Patriarhiei „Vocile Ortodoxe ale Rusiei” se va desfășura în Republica Moldova

Al doisprezecelea program cultural-spiritual și educațional-muzical al Patriarhiei "Vocile Ortodoxe ale Rusiei" al Fundației Internaționale pentru Unitatea Popoarelor Ortodoxe pentru prima dată se va desfășura în Republica Moldova, între 13-17 octombrie 2012, transmite agenția Novosti-Moldova.

Acest program anual este organizat cu binecuvîntarea și sub patronajul Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusia Kiril. Anterior, aceasta s-a desfășurat în Bulgaria, Marea Britanie, Cipru, Germania, Macedonia, Polonia, Franța, Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Italia, Letonia și Republica Cehă.

În Moldova, evenimentul se va desfășura la Chișinău, Tiraspol, Comrat și Bălți.

Programul este dezvoltat în colaborare cu Guvernul Republicii Moldova, Mitropolia Moldovei, autoritățile locale. La concerte sînt invitați oficiali din Rusia și Moldova, reprezentanți ai mediului de afaceri și sectorul public, cercurile academice și universitare.

Keywords:

religie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
194 locuitori

Salcia este un sat din cadrul comunei Botnăreşti, raionul Anenii Noi. Satul Salcia este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 194 de locuitori. Satul a fost înființat în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.