Go to section: Culture
16 september 2017, 12:20 Culture views 6745
16 september 2017, 12:20 Culture views 6745

Lidia Isac a făcut furori la „Vocea României” (VIDEO)

Interpreta Lidia Isac, cea care a reprezentat țara noastră la Eurovision 2016, a reușit să impresioneze vineri seară publicul şi juraţii de la "Vocea României".

Moldoveanca a interpretat piesa "When we were young" cucerind aplauze chiar din partea juraţilor.

Primul care şi-a întors scaunul a fost Tudor Chirilă, care la un moment dat s-a ridicat în picioare şi a început a aplauda. „Eu m-am întors din primele secunde pentru că m-a acaparat timbrul tău și stabilitatea din voce. Nu am așteptat să văd dacă o să greșești, pentru că nu mai conta", a spus Tudor Chirilă.

Lidia s-a născut în Sankt Petersbug, dar acum locuieşte la Chişinău. Datorită timbrului grav a fost supranumită micuţa Edith Piaf a Moldovei. Şi-a dobîndit această titulatură în adolescenţă, cînd a început să cânte în franceză.

Anul acesta a participat la "Vocea Franţei" şi a reuşit să ajungă pînă la dueluri, în echipa lui Florent Pagny. A mai cîntat în Belgia, Olanda, Israel, Rusia, Suedia.

Source: moldova.org

Keywords:

Lidia Isac , Romania , concurs , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1485
Populația:
7354 locuitori

Sîngera este un oraş din municipiul Chișinău. Suprafaţă construită al oraşului alcătuieşte circa 3.66 kilometri pătraţi, fiind cuprinsă într-un perimetru de 12.05 km. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 7354 de oameni. Orașul Sîngera a fost menționat documentar în anul 1485.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.