Mergi spre compartimentul: Cultura
16 septembrie 2017, 12:20 Cultura views 6669
16 septembrie 2017, 12:20 Cultura views 6669

Lidia Isac a făcut furori la „Vocea României” (VIDEO)

Interpreta Lidia Isac, cea care a reprezentat țara noastră la Eurovision 2016, a reușit să impresioneze vineri seară publicul şi juraţii de la "Vocea României".

Moldoveanca a interpretat piesa "When we were young" cucerind aplauze chiar din partea juraţilor.

Primul care şi-a întors scaunul a fost Tudor Chirilă, care la un moment dat s-a ridicat în picioare şi a început a aplauda. „Eu m-am întors din primele secunde pentru că m-a acaparat timbrul tău și stabilitatea din voce. Nu am așteptat să văd dacă o să greșești, pentru că nu mai conta", a spus Tudor Chirilă.

Lidia s-a născut în Sankt Petersbug, dar acum locuieşte la Chişinău. Datorită timbrului grav a fost supranumită micuţa Edith Piaf a Moldovei. Şi-a dobîndit această titulatură în adolescenţă, cînd a început să cânte în franceză.

Anul acesta a participat la "Vocea Franţei" şi a reuşit să ajungă pînă la dueluri, în echipa lui Florent Pagny. A mai cîntat în Belgia, Olanda, Israel, Rusia, Suedia.

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

Lidia Isac , Romania , concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1866
Populația:
30 locuitori

Marian este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Marian alcătuia 30 de oameni în anul 2008. Satul Marian a fost menționat documentar în anul 1866.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.