28 march 2019, 15:10 Artistic organizations views 16699
Un alt complex sportiv a fost deschis în Moldova cu sprijinul lui Igor Dodon (Foto)
28 march 2019, 15:10 Artistic organizations views 16699

Un alt complex sportiv a fost deschis în Moldova cu sprijinul lui Igor Dodon (Foto)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul vizitei sale de lucru în raionul Edineț, a participat la deschiderea unui complex sportiv în orașul Cupcini, s-a familiarizat cu progresul fabricii de zahăr și a fabricii de produse lactate din același oraș.

Conform serviciului de presă al șefului statului, deschiderea terenului sportiv din Cupcini face parte din proiectul național de reabilitare a infrastructurii sportive lansat în 2017, sub egida președintelui Republicii Moldova. Complexul sportiv din Cupcini include un teren de fotbal, volei, baschet, tenis, echipament de fitness, un teren de joacă pentru copii și o zonă de odihă pentru adulți.

Șeful statului a salutat locuitorii orașului, exprimînd speranța că acest teren va aduce diversitate în viața și în timpul lor liber și îi va motiva să facă sport. În același timp, Igor Dodon a asigurat localnicii de intenția sa de a continua să acorde o atenție sporită dezvoltării sportului în țara noastră.

Vă amintim că proiectul național de reabilitare a infrastructurii sportive prevede construirea a 300 de complexe sportive în diferite localități ale țării, în special în zonele rurale, desfășurată în cadrul Campaniei naționale "Iubesc Moldova", în parteneriat cu Fundația de Binefacere a Primei Doamne "Din Suflet".

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1419
Populația:
8469 mii locuitori
Logo

Otaci este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina,  oraşul Otaci este situat la o distanţă de 260 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8469 locuitori. Otaci este o veche localitate moldovenească, Stînca Vămii, din 1419 aici fiinţînd o vamă. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.