Cvadrupleții din Cantemir au primit daruri de la MAI (Video)
Photo: gov.md

Cvadrupleții din Cantemir au primit daruri de la MAI (Video)

Ierii, 14 iulie curent, ministrul de Interne, Oleg Balan și șeful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc au fost în vizită la Cantemir la familia de polițiști care au cvadrupleți.

"Să-i creșteți sănătoși și voinici, o parte dintre ei, probabil , când vor crește mari, vor fi și ei polițiști și vor contribui la menținerea ordinii publice. Să Vă bucurați de succesele și realizările lor", a menționat ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan.

Șeful interimar al IGP Gheorghe Cavcaliuc a felicitat părinții menționând: „Și noi suntem părinți, avem și noi copii, știm ce griji și necesități veți avea. Vă felicit sincer, dorindu-vă înțelepciune și răbdare pentru a educa copiii."

Din partea Ministerului Afacerilor Interne şi a Inspectoratului General al Poliţiei, familia de polițiști din Cantemir a primit 2 cărucioare duble, 2 pătucuri pentru copii, seturi de jucării, un ajutor material şi lucruri necesare pentru nou-născuţi.

Source: provincial.md

Keywords:

moldovenii , politia , parinti , copii , familie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:
Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
104 locuitori

Vesioloe este un sat din cadrul comunei Șipca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Vesioloe alcătuia 104 oameni în anul 2000. Satul Vesioloe a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.