11 july 2021, 13:00 views 2054
Un nou proiect de sterilizare a pisicilor fără stăpîn, în Chișinău
11 july 2021, 13:00 views 2054

Un nou proiect de sterilizare a pisicilor fără stăpîn, în Chișinău

Un nou proiect de sterilizare a pisicilor fără stăpân va fi realizat la Chișinău, în perioada următoare, de către Secția control și protecție a animalelor din cadrul Direcției Generale Locativ-Comunală și Amenajare, transmite IPN.

În anul curent se preconizează sterilizarea a 400 de pisici. Pe lângă procedura propriu-zisă, animalele vor fi vaccinate împotriva rabiei și vor fi microcipate.

Sterilizările vor fi efectuate de două organizații neguvernamentale. Pentru buna desfășurare a proiectului, intervențiile pentru pisici vor fi realizate în baza înregistrării prealabile. Se vor accepta doar femele, câte două animale per curte.

Persoanele interesate de sterilizarea pisicilor, doar locuitorii Chișinăului (fără suburbii) vor completa un formular.

După depunerea solicitării, oamenii vor fi contactați în decurs de două sau trei săptămâni pentru sterilizarea animalelor. Având în vederea numărul limitat de intervenții, vor fi acceptate cereri până la completarea numărului stabilit în proiect.

Source: www.ipn.md

Keywords:

pisici , Sterilizare , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
5014 locuitori

Tomai este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Tomai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5014 locuitori. Satul Tomai a fost menționat documentar în anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.