07 september 2021, 15:30 views 2041
Primăria Chișinău organizează Festivalul Tinerilor Meșteșugari
07 september 2021, 15:30 views 2041

Primăria Chișinău organizează Festivalul Tinerilor Meșteșugari

În municipiul Chișinău va fi organizat, sîmbătă, 10 iulie, Festivalul Tinerilor Meșteșugari.

Peste 40 de tineri și meșteri populari își vor prezenta lucrările în Parcul „Alunelul" din capitală, începînd cu ora 14.00.

Scopul principal al festivalului este de a promova valorilor naționale și a meșteșugăritului în rîndul tinerilor, dar şi cel de a oferi tinerilor meșteșugari posibilitatea de a-și prezenta lucrările.

Cu această ocazie, în parc vor fi amenajate mai multe zone unde doritorii vor putea încerca diferite meșteșuguri tradiționale: workshop-uri de țesut covoare tradiționale, de pictat pe torbițe ecologice, de ceramică și un master-class de cioplire în lemn.

Totodată, pentru copii va fi amenajată o zonă specială, unde cei mici vor avea ocazia să participe la diverse activități, jocuri și face-painting.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Chisinau , Festival , Meșteșug

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1876
Populația:
759 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Gangura, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ialoveni și la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 759 de oameni. Satul Alexandrovca a fost menționat documentar în anul 1876.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.