23 january 2021, 11:00 views 2377
Mai multe străzi din centrul Chișinăului vor fi redeschise pentru transportul rutier
23 january 2021, 11:00 views 2377

Mai multe străzi din centrul Chișinăului vor fi redeschise pentru transportul rutier

Conducătorii auto pot circula începând de astăzi pe strada Sfatul Țării din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Primăria municipiului Chișinău anunță că, începând de azi, circulația pe strada Sfatul Țării va fi redeschisă pentru toți participanții la trafic. O solicitare în acest sens a parvenit din partea Serviciului Protecție și Pază de Stat și a Inspectoratului Național de Securitate Publică.

Astfel, serviciile municipale vor demonta indicatoarele rutiere, care restricționau circulația de pe str. Sfatul Țării, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Mitropolit Dosoftei, iar obiectivul de semafor de pe bulevardul central va fi repus în funcțiune.

De asemenea, municipalitatea examinează situația pe teren și va propune soluții pentru a redeschide și alte tronsoane de străzi din zonă, unde până în prezent era restricționată circulația, pentru a fluidiza traficul din centrul capitalei.

Acestea se referă la: circulația pe str. Maria Cebotari, în perimetrul str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt; modificarea sensurilor de circulație pe strada S. Lazo, într-un singur sens, pe direcția de deplasare spre str. Mihail Kogălniceanu; str. Maria Cebotari cu direcția de circulație în sens unic - din str. Mihail Kogălniceanu spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Chisinau , strada , transport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
1883 locuitori

Iezărenii Vechi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iezărenii Vechi și Iezărenii Noi. Satul Iezărenii Vechi este situat la distanța de 12 km de orașul Sîngerei și la 105 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Iezărenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1523.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.