19 february 2020, 17:00 views 2878
Trandafirul decorativ din Parcul ”Valea Morilor” a fost restabilit (Foto)
19 february 2020, 17:00 views 2878

Trandafirul decorativ din Parcul ”Valea Morilor” a fost restabilit (Foto)

În Parcul "Valea Morilor" din capitală a fost restabilit trandafirul decorativ care a fost furat săptămîna trecută de persoane necunoscute, transmite Noi.md.

Această veste bună a fost împărtășită pe o rețea de socializare de Irina Malenikaia în grupul chisinau.fail, plasînd și niște fotografii cu acesta.

Menționăm faptul că trandafirul decorativ era amplasat lîngă statueta Micului Prinț din Parcul "Valea Morilor" din capitală. Cu toate acestea, vandalii au tăiat fără milă această decorațiune, de la care puțin probabil că vor avea vre-un folos. Internauții au fost indignați de ceea ce s-a întîmplat și au propus restaurarea sculpturii trandafirului.

Source: noi.md

Keywords:

Valea Morilor , trandafir

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
3609 locuitori

Ţipala este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi, Ţipala și Bălţaţi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3609 oameni. Satul Ţipala a fost menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.