22 october 2019, 14:00 views 2846
Opinie: Ne-am săturat deja de demagogia privind orașul oamenilor și orașul european
22 october 2019, 14:00 views 2846

Opinie: Ne-am săturat deja de demagogia privind orașul oamenilor și orașul european

Chișinăuienii s-au săturat deja de demagogia cu privire la orașul oamenilor și orașul european. Ei doresc să audă în sfîrșit de la candidatul la funcția de primar general al blocului ACUM Andrei Năstase, un plan clar de soluționare a principalelor probleme ale orașului.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și în prezent expert independent Alexandru Muravschi, comentînd ultimele declarații ale lui Andrei Năstase pe rețeaua de socializare, transmite Noi.md.

„Ei bine, va cîștiga adevărul și dreptatea. Dar, cel puțin, ați putea schița măcar planurile generale de soluționare a principalelor probleme ale orașului. Ne-am săturat deja de această demagogie despre orașul oamenilor și orașul european. Chiar și Dorin Chirtoacă a fost mai concret în promisiunile sale", a scris Alexandru Muravschi.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , opinie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
1075 locuitori

Gălăşeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gălăşeni și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîșcani și la 196 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1075 de oameni. Satul Gălășeni a fost menționat documentar în anul 1642.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.