27 september 2019, 14:00 views 4380
Cum arată astăzi complexul sportiv de la Valea Trandafirilor (Foto, Video)
27 september 2019, 14:00 views 4380

Cum arată astăzi complexul sportiv de la Valea Trandafirilor (Foto, Video)

Chiar de Ziua Copiilor, în capitală, a fost inaugurat complexul sportiv din parcul Valea Trandafirilor. Ca și atunci, astăzi terenul este luat cu asalt de zeci de chișinăuieni care preferă să petreacă timpul liber într-un mod activ.

Complexul, care are în componență un un skatepark modern, un teren de baschet, fotbal și volei a devenit în scurt timp o nouă atracție pentru iubitorii de sport. Cum arată astăzi complexul sportiv din sectorul Botanica, puteți vedea din următoarele imagini filmate cu drona de echipa portalului de știri Noi.md:

De menționat că, valoarea proiectului este de 6 milioane de lei și include lucrările de proiectare și construcția complexului sportiv, banii fiind luați din bugetul municipal.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Populația:
355 locuitori
Prima atestare:

Valea Nîrnovei este un sat din cadrul comunei Ciutești, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Nisporeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 355 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.