10 november 2016, 12:23 views 7223
10 november 2016, 12:23 views 7223

În premieră la Chișinău: Seminar deschis cu Guzman Minlebaev

Pe 28-30 octombrie 2016, pentru prima oară la Chișinău va avea loc seminarul deschis complet, de 3 zile, prezentat de Guzman Minlebaev. Tema seminarului, pe deplin:

"Silvicultura și AgroSilvicultura ca modalități de restabilire a solurilor degradate de agricultura intensivă, a obiectelor acvatice mici, a biodiversității prin păstrarea speciilor pe cale de dispariție și relictelor, crearea oazelor cu un climat stabil, în condițiile prezenței riscurilor încălzirii globale".

Guzman Minlebaev este un cercetător rus remarcabil, un practician în domeniul forestier și al permaculturii, care a sădit cu propriile mîini circa 2000 ha de culturi de pădure rare, copaci înscriși în cartea roșie și plante medicinale. Seminarul este bazat în întregime pe experiența practică a autorului, acesta incluzînd mai multe metode și abordări verificate, care pot fi aplicate imediat după seminar. Unele dintre ele vom încerca să le practicăm chiar în timpul seminarului.

Temele pe care va fi axat seminarul: Ecologia, Balanța Acvatică, Protecția Apelor, Silvicultura și Pepiniere, Permacultura ca metodă de creștere a produselor ecologic curate si balansate, Cultivarea plantelor medicinale, Cultivarea plantelor înscrise în Cartea Roșie, Restabilirea biodiversității; Conceptual vor fi atinse: Aspectele juridice ale interacțiunii cu structurile de Stat în procesul obținerii terenurilor agricole și silvicole, Restabilirea și monitorizarea stratului fertil al solului, obținerea subsidiilor agricole, eliberări de impozite.

Public potențial: fermieri, agricultori amatori, țărani, silvicultori, ecologiști, entuziaști ai permaculturii, nutriției sănătoase și ai unui stil de viață sănătos ...

Locul desfășurării: Colegiul Ecologic din Chișinău, str. Burebista 70

Costul seminarului: 100 € pentru toate cele trei zile, inclusiv, materialele, certificat de participare, pauzele de cafea. Masa de prînz nu este inclusă.

Recomandare: Materialul relatat de Guzman Veleevici este extrem de concentrate, bazat totalmente pe experiența lui practică personală. Dacă Vă doriți să luați maximum cunoștințe și abilități practice de la seminar, Vă recomandăm să faceți cunoștință cu informația prezentă pe forumul lectorului www.minlebaevforest.su

De asemenea, există posibilitatea de a asculta înscrierea parțială a seminarului din Perm, ianuarie 2016: Download de aici.

Pentru rezervări și achitare bilete, Vă puteți adresa către Andrei Bîtca, coordonatorul seminarului: tel.: +373 (79) 733733, andrei.bitca@gmail.com

Regulamentul seminarului:

8:00-9:00 Înregistrarea. Introducerea-familiarizare

9:00-10:30 Primul bloc

10:30-11:00 Pauză de cafea-ceai

11:00-12:30 Al doilea bloc

12:30-13:30 Prînzul (va putea fi luat la cantina colegiului)

13:30-15:00 Cel de-al treilea bloc

15:00-15:30 Pauză de cafea-ceai

15:30-17:00 Cel de-al patrulea bloc

17:00-18:00 Răspunsuri la întrebări

În cea de-a doua zi a seminarului este programată partea practică a seminarului: "Sădirea unei pepinieri noi cu plantarea semințelor culturilor lemnoase".

Organizatori:

Organizația Obștească «LuRenOm»
Fundația de Dezvoltare Ecologică "EcoDava"

Parteneri:

DAAC-Hermes S.A.
Colegiul Ecologic din Chișinău

Parteneri media: noi.md, ecology.md

 

Keywords:

seminar , Chisinau , premiera

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1620
Populația:
12858 mii locuitori

Cimişlia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cimişlia. Amplasat pe malurile rului Cogîlnic, oraşul Cimişlia este situat la o distanţă de 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12858 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii Cimişlia datează din 1620. Datorită conlocuirii cu tătarii, denumirea localităţii a luat forma “Cimişlia” – denumirea tribului tătăresc ciumecili, care avea ca semn distinctiv o figură în formă de căuş. În timp, ciumecicili s-a transformat în Cimişlia.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.