07 august 2015, 15:10 views 27063
Imagini exclusive din timpul incidentului armat de la Botanica (VIDEO)
Photo: jurnal.md
07 august 2015, 15:10 views 27063

Imagini exclusive din timpul incidentului armat de la Botanica (VIDEO)

Focuri de armă au fost trase în această dimineaţă pe terasa unui local din sectorul Botanica al Capitalei. Un tânăr de 28 a fost rănit. Publika TV a intrat în posesia imaginilor video, surprinse de camerele de supraveghere din local.

Poliţia a fost solicitată jurul orei 7.00 dimineaţa, pe motiv că într-un local din sectorul Botanica al Capitalei s-ar fi produs un furt. Ajunşi la faţa locului, poliştii au intervenit pentru a aplana un conflict dintre reprezentanţii localului şi un grup de tineri, care au chefuit toată noaptea.

Unul dintre ei a a scos un pistol din maşină şi a ameninţat că va deschide focul. Deoarece tânărul a refuzat să se conformeze somaţiilor, unul dintre poliţişti a fost nevoit să folosească arma din dotare.

Source: www.publika.md

Keywords:

Chisinau , armament , politia , video

Comments

 (2)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
2143 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Făleşti. Izvoare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2143 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.