02 may 2015, 16:38 views 7612
În Chișinău a început curăţarea arborilor
Photo: jurnal.md
02 may 2015, 16:38 views 7612

În Chișinău a început curăţarea arborilor

Muncitorii de la Spaţii Verzi au început curăţarea copacilor din capitală. Astfel, traficul pe mai multe străzi urmează a fi suspendat pe durata executării lucrărilor.

Pentru a evita accidentele, şoferii sunt atenţionaţi din timp să elibereze spaţiul. Chiar şi aşa, pe tronsoanele vizate mai pot fi văzute maşini parcate neregulamentar.

În următoarele zile, muncitorii vor lucra pe strada Nicolae Titulescu şi pe şoseaua Hânceşti. Circulaţia troleibuzelor în zonele menţionate va fi sistată.

Până pe 26 martie, în capitală urmează să fie curăţaţi 270 de arbori, iar alţi 150 vor fi defrişaţi.

Source: jurnal.md

Keywords:

Chisinau , copac

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1597
Populația:
1909 locuitori

Vălcineţ este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vălcineț și Codreni. Satul Vălcineț este situat la o distanță de 30 km de orașul Ocnița și la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1909 de oameni. Satul Vălcineț este menționat documentar în anul 1597.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.