14 june 2018, 17:00 Classical music views 9964
Gospodăriile din Bălţi vor fi asigurate cu sistem de sanitaţie
14 june 2018, 17:00 Classical music views 9964

Gospodăriile din Bălţi vor fi asigurate cu sistem de sanitaţie

Zeci de gospodării din municipiul Bălţi urmează să fie conectate la reţeaua de canalizare. Proiectul va fi realizat de Primăria localităţii şi se preconizează să fie finalizat în octombrie 2019.

Conform administraţiei bălţene, în prezent a fost anunţat concurs pentru selectarea antreprenorului care va executa lucrările de instalare a sistemului de sanitaţie pe câteva străzi din municipiu. Una din condiţiile principale înaintate de primărie este termenul de garanţie al lucrărilor efectuate de cel puţin trei ani.

Proiectul de la Bălţi are o valoare de circa opt milioane de lei, bani alocaţi din mijloacele bugetului municipal. Trei milioane de lei urmează să fie valorificaţi deja în acest an, indică esp.md.

Potrivit datelor Primăriei Bălţi, în următorii doi ani urmează să fie branşate la reţea de canalizare 200 de case la sol din oraş.

Source: moldpres.md

Keywords:

Balti , canalizare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
518 locuitori

Dubău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dubău și Goianul Nou. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 67 km de Chișinău. Populaţia satului Dubău alcătuia 518 oameni în anul 2011. Satul Dubău a fost menționat documentar în anul 1786.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.