07 november 2019, 11:20 Ornamental art views 3366
Autoritățile locale îndeamnă cetățenii la distrgerea ambrosiei
07 november 2019, 11:20 Ornamental art views 3366

Autoritățile locale îndeamnă cetățenii la distrgerea ambrosiei

Primăria orașului Ialoveni efectuează lucrări de distrugere a plantei ambrosia.

„Ea creşte pe marginea drumului, terenurile lăsate pârloagă, prin parcuri, în grădini, în culturile de cereale, de florea-soarelui etc. şi este extrem de periuloasă pentru oameni. În perioada august-septembrie polenul acestei plante provoacă polinoze, este unul dintre factorii agravanţi ai astmului bronşic", comunică Primăria localității.

În acest sens, agenții economici și cetățenii, pe terenurile cărora a fost depistată această plantă, Primăria le solicită trebuie să o distrugă prin diferite metode pentru a nu permite înmulțirea și răspândirea ei.

Source: provincial.md

Keywords:

Ialoveni , Ambrozie , alergie , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
735 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Rădulenii Noi, Chirilovca, Dumitreni, Alexeevca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Floreşti şi la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 735 de oameni. Satul Alexeevca a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.