Go to section: Theatre
30 april 2020, 16:30 Theatre views 4523
Cum să devii actor în Moldova și ce să faci pentru a-ți dezvolta dicția? (Video)
30 april 2020, 16:30 Theatre views 4523

Cum să devii actor în Moldova și ce să faci pentru a-ți dezvolta dicția? (Video)

Directorul Teatrului Dramatic Rus de Stat "A. P. Cehov", Artistul Poporului din Moldova, Constantin Haret și soția sa, maestră în artă, actrița Alla Tuz-Haret, în cadrul unei emisiuni live organizate de acest teatru pe rețelele de socializare, au vorbit despre viața lor în condiții de carantină și de autoizolare, cum încearcă să găsească în situația actuală momente pozitive, să crească spiritual, să se bucure de viață și să salute fiecare zi.

Ei au vorbit și despre cum poți deveni actor în țara noastră, ce poți face în carantină, pe ce ar fi mai bine de cheltuit un milion, ce exerciții trebuie efectuate pentru dezvoltarea dicției și multe alte lucruri foarte interesante.

Despre toate acestea - în videoclipul ce urmează.

Source: noi.md

Keywords:

teatru , actori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.