02 july 2021, 12:00 Health views 30078
02 july 2021, 12:00 Health views 30078

Consumul de carne de pui poate duce la cancer


Foto: informing.ru

Oamenii de știință de la Universitatea din Kansas, au constatat că amatorii de carne de pui, precum și de pui la gratar, și restul de soiuri de alimente afumate ar trebui să fie mai atenți și să se gîndească la sănătatea lor . Aceste produse conțin o cantitate enormă de cancerigeni, care pot duce la cancer.

Studiile științifice au arătat că orice produse din carne conțin o anumită cantitate de compuși cancerigeni periculoși, dar în pielea de pui și carnea de porc, aceștia depășesc norma de cîteva ori. Deci, dacă de consumat frecvent pui afumat, crește probabilitatea de dezvoltare prematură de cancer mamar, de stomac și de colon.

Dacă nu puteți refuza complet la puiul la gratar, ar trebui să-l curățați de pe piele. In plus, este de dorit să reduceți la minim consumul de carne de porc afumată.

Source: informing.ru

Keywords:

alimentatie , cancer , carne , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
2431 locuitori

Ţibirica este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Ţibirica este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Călărași și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2431 de oameni. Satul Țibirica a fost menționat documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.