12 november 2018, 22:00 Health views 27550
12 november 2018, 22:00 Health views 27550

Află care sînt cele mai periculoase băuturi alcoolice


Foto: mignews.com

Oamenii de știință americani au lansat o listă cu cele mai dăunătoare pentru sănătate băuturi alcoolice, informează TSN.

În listă au ajuns băuturile alcoolice în sticle sau la cutie. S-a dovedit că creierul nu le percepe ca alcool. Prin urmare, consumul acestor băuturi poate duce la alcoolism cronic.

Ficatul și rinichii foarte greu se restabilesc după așa-numitele "mix-uri" - bauturi, alcătuite din mai multe tipuri de alcool. Un consum frecvent de bere, nu numai vă rotunjește silueta, dar, de asemenea, afectează ficatul și pancreasul și duce rapid la alcoolism.

Lista băuturilor dăunătoare continuă cu şampania. Potrivit experţilor, chiar şi o mică degustare a acestui lichid bahic atacă ficatul. Topul celor trei băuturi alcoolice riscante este încheiat de lichioruri, deoarece acestea conţin foarte mult zahăr. Combinaţia dintre alcool şi cantitatea mare de zahăr devine extrem de periculoasă, mai ales pentru pancreas, care este grav afectat.

Source: www.mignews.com

Keywords:

sanatate , pericol , alcool

Comments

 (1)
  • #1 denis Reply Quote selected
    толковая статья.. поставлю ее в избранное
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
336 locuitori

Dimitrovca este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 336 de locuitori,Satul Dimitrovca a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.