21 november 2013, 09:53 Sport views 5953
21 november 2013, 09:53 Sport views 5953

Naţionala de tineret a mai făcut un pas spre EURO 2015

Foto: ipn.md

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut marţi seara, 19 noiembrie, a patra victorie în preliminariile Campionatului European din 2015. „Tricolorii" au învins la Tiraspol reprezentativa similară a Lituaniei, scor 3-0, anunţă IPN.

Balticii au evoluat practic tot meciul în inferioritate numerică după eliminarea lui Daniel Gunevic, în minutul 3. Atacantul FC Tiraspol, Igor Dima, a deschis scorul în minutul 37, iar Nicolae Milinceanu de la Veris a stabilit scorul final cu o dublă, în minutele 54 şi 84.

După acest succes, Moldova ocupă locul doi în clasament, cu 13 puncte, cu trei mai puţine ca liderul Anglia. „Important că am luat alte trei puncte. Dacă avem şanse de calificare vom vedea înaintea ultimului meci cu Anglia", a declarat la conferinţa de presă selecţionerul naţionalei de tineret, Alexandru Curteian.

Pînă la meciul cu Anglia din 9 septembrie de la Tiraspol, „tricolorii" vor susţine două partide în deplasare cu Finlanda (1 iunie) şi Lituania (5 iunie).

Source: ipn.md

Keywords:

sport , fotbal , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populaţia:
552 locuitori

Slobozia-Horodişte este un sat din cadrul comunei Horodişte, raionul Rezina. Slobozia-Horodişte este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Rezina şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Slobozia-Horodiște a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.