09 september 2011, 11:07 Sport views 5282
09 september 2011, 11:07 Sport views 5282

„Argint” la Balcaniadă

În Bulgaria s-a desfăşurat Campionatul de tineret al ţărilor balcanice la volei pe plajă, la care au participat 6 echipe naţionale. Moldova a fost reprezentată de cea mai puternică pereche din ţară Ecaterina Arabadji – Polina Idjilova. Sportivele din Moldova au obţinut 5 victorii în 6 partide disputate. După ce au depăşit cu uşurinţă faza grupelor, voleibalistele moldovene au învins în semifinale prima selecţionată a Bulgariei în două seturi – 21:13, 21:16. În meciul decisiv sportivele din Moldova au cedat în faţa României cu scorul de 19:21, 18:21. Astfel, selecţionata Moldovei a repetat succesul repurtat în cadrul aceluiaşi turneu, cu un an în urmă. Ambele voleibaliste din Moldova au cîte 18 ani.

„Locul doi reprezintă un succes incontestabil pentru voleiul pe plajă din Moldova. Balcaniada a încheiat sezonul competitiv în voleiul pe plajă. La anul, echipa Moldovei se va pregăti pentru campionatul european, campionatul mondial şi Jocurile Balcanice”, a menţionat antrenorul principal al selecţionatei feminine a Moldovei la volei pe plajă, Mihail Copîlov.

La Balcaniada masculină Moldova a fost reprezentată de perechea Ion Moisei – Denis Gorea, care a ocupat locul 4.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1659 locuitori

Moara de Piatră este un sat şi comună din raionul Drochia. Moara de Piatră este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Drochia și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1659 de oameni. Satul Moara de Piatră a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.