24 june 2013, 11:19 Sport views 6929
24 june 2013, 11:19 Sport views 6929

Moldoveanul Oleg Prepeliţă a devenit căpitanul echipei ruse Krasnîi Iar


Foto: moldpres.md

Rugbistul moldovean Oleg Prepeliţă a evoluat în meciul din etapa precedentă a campionatului Rusiei cu banderola de căpitan al echipei Krasnîi Iar Novosibirsk, relatează MOLDPRES.

Formaţia sa a jucat cu clubul Fili Moscova şi a învins cu scorul 40-3. Jucătorul moldovean a contribuit la obţinerea acestui succes şi prin transformarea a două lovituri de pedeapsă. "În primul rînd, scopul nostru a fost să nu admitem breşe în defensivă, să nu permitem adversarei să marcheze. Ne-am achitat exemplar de această misiune. În plus, am atacat masiv, în forţă şi am învins, în opinia mea, pe merit. Obiectivul echipei este să obţinem anul curent titlul de campioană”, a declarat Oleg Prepeliţă în mass-media rusă.

La Krasnîi Iar evoluează încă doi rugbişti moldoveni, Veaceslav Titica şi Vadim Cobîlaş. Toţi sînt membri ai selecţionatei Moldovei.

Keywords:

rugbi , moldovenii , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1764
Populația:
314 locuitori

Ţipova este un sat din cadrul comunei Lalova, raionul Rezina. Satul Țipova este situat la o distanță de 14 km de orașul Rezina și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 314 oameni. Prima mențiune documentară a satului Țipova datează din anul 1764.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.