24 iunie 2013, 11:19 Sport views 6948
24 iunie 2013, 11:19 Sport views 6948

Moldoveanul Oleg Prepeliţă a devenit căpitanul echipei ruse Krasnîi Iar


Foto: moldpres.md

Rugbistul moldovean Oleg Prepeliţă a evoluat în meciul din etapa precedentă a campionatului Rusiei cu banderola de căpitan al echipei Krasnîi Iar Novosibirsk, relatează MOLDPRES.

Formaţia sa a jucat cu clubul Fili Moscova şi a învins cu scorul 40-3. Jucătorul moldovean a contribuit la obţinerea acestui succes şi prin transformarea a două lovituri de pedeapsă. "În primul rînd, scopul nostru a fost să nu admitem breşe în defensivă, să nu permitem adversarei să marcheze. Ne-am achitat exemplar de această misiune. În plus, am atacat masiv, în forţă şi am învins, în opinia mea, pe merit. Obiectivul echipei este să obţinem anul curent titlul de campioană”, a declarat Oleg Prepeliţă în mass-media rusă.

La Krasnîi Iar evoluează încă doi rugbişti moldoveni, Veaceslav Titica şi Vadim Cobîlaş. Toţi sînt membri ai selecţionatei Moldovei.

Cuvinte cheie:

rugbi , moldovenii , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
769 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Parcani datează din anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.