04 april 2023, 15:00 Sport views 1280
Pregătiri pentru Adunarea Generală anuală a EBU
04 april 2023, 15:00 Sport views 1280

Pregătiri pentru Adunarea Generală anuală a EBU

La 13 mai, anul current, în Malta va avea loc Adunarea Generală anuală a EBU (Uniunea Europeană de Box) unde va fi sărbătorită cea de-a 75-a aniversare uniunii.

Într-un comunicat de presă, EBU menționează că în cadrul evenimentul și-a confirmat participarea și președintele Consiliului Mondial al Boxului (WBC), dl Mauricio Sulaimän.

”Unul dintre cele mai importante elemente ale noastre la viitoarea Adunare Generală EBU este semnarea acordului dintre Federațiile noastre afiliate, al căror scop este de a asigura siguranța medicală, boxul fără doping, arbitrajul corect și neutru și totodată oferirea de mai multă stabilitate pentru toți boxerii profesioniști”, se arată în comunicatul EBU.

Vă reamintim că Federația de Box din Moldova este membră a EBU

Source: noi.md

Keywords:

box

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
306 locuitori

Vanţina este un sat din cadrul comunei Pîrliţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Soroca și la 162 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 306 oameni. Satul Vanțina a fost menționat documentar în anul 1680.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.