17 may 2022, 14:05 Sport views 1373
Dmitry Bivol a vorbit despre planurile sale de viitor
Photo: championat.com
17 may 2022, 14:05 Sport views 1373

Dmitry Bivol a vorbit despre planurile sale de viitor

Boxerul rus de origine moldovenească, Dmitry Bivol, a dezvăluit planurile sale de viitor și a povestit despre visul său de a deveni campion mondial absolut. Cuvintele sale sînt transmise de Матч ТВ, informează Noi.md.

"În general, o prioritate pentru mine este să cîștig următoarele titluri, visul meu este să devin campion mondial absolut", a spus sportivul. El a spus că va lucra asupra tehnicii pentru a corecta greșelile făcute în lupte. Bivol a adăugat că a întrerupt temporar antrenamentul și așteaptă decizia mexicanului Saul Alvarez cu privire la revanșă.

Lupta între Bivol și Alvarez a avut loc la Las Vegas (SUA) pe stadionul T-Mobile Arena în noaptea de duminică, 8 mai. Sportivul rus a cîștigat prin decizia unanimă a judecătorilor și a apărat titlul de campion mondial după versiunea Asociației Mondiale de box (WBA) la categoria ușoară de greutate. După aceea, Alvarez și-a anunțat dorința de a organiza un meci-revanșă. Bivol a acceptat.

 Pentru Bivol, în vîrstă de 31 de ani, această victorie a fost a 20-a în cariera sa. Pe ringul profesionist nu a avut nici o înfrîngere.

 

 

Source: noi.md

Keywords:

Dmitri Bivol , planuri , viitor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2247 locuitori

Echimăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Echimăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Echimăuți este situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2247 de oameni. Satul Echimăuţi este menționat documentar la 24 ianuarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.