16 may 2022, 13:30 Sport views 1427
Umar Kremlev a fost reales președinte al Asociației Internaționale de Box
Photo: uznayvse.ru
16 may 2022, 13:30 Sport views 1427

Umar Kremlev a fost reales președinte al Asociației Internaționale de Box

La Istanbul, în cea de-a doua zi a Congresului extraordinar al Asociației Internaționale de Box (IBA), au avut loc alegerile președintelui organizației. Și pentru această funcție a fost reales Umar Kremlev, informează Noi.md.

Umar Kremlev a fost singurul candidat la conducerea IBA. Anterior, reprezentantul Olandei, Boris van der First, a aplicat pentru acest post, dar cererea sa a fost respinsă de comisia interimară pentru nominalizarea candidaților pentru unitatea de integritate a boxului (BIIU).

Umar Kremlev conduce IBA din 2020. Înainte de aceasta, funcționarul a fost secretar general al Federației Ruse de Box.

„Vă mulțumesc pentru încredere, doar împreună putem dezvolta boxul”, a spus Umar Kremlev după realege. - Vom continua să depunem toate eforturile pentru a asigura confortul boxerilor, antrenorilor și asociațiilor naționale. În special, dorim să continuăm să deschidem academii de box pe toate continentele.”

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2792 locuitori

Sculeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Blindești, Floreni, Gherman și Sculeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Ungheni și la 130 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2792 de oameni. Satul Sculeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.