16 mai 2022, 13:30 Sport views 1406
Umar Kremlev a fost reales președinte al Asociației Internaționale de Box
Foto: uznayvse.ru
16 mai 2022, 13:30 Sport views 1406

Umar Kremlev a fost reales președinte al Asociației Internaționale de Box

La Istanbul, în cea de-a doua zi a Congresului extraordinar al Asociației Internaționale de Box (IBA), au avut loc alegerile președintelui organizației. Și pentru această funcție a fost reales Umar Kremlev, informează Noi.md.

Umar Kremlev a fost singurul candidat la conducerea IBA. Anterior, reprezentantul Olandei, Boris van der First, a aplicat pentru acest post, dar cererea sa a fost respinsă de comisia interimară pentru nominalizarea candidaților pentru unitatea de integritate a boxului (BIIU).

Umar Kremlev conduce IBA din 2020. Înainte de aceasta, funcționarul a fost secretar general al Federației Ruse de Box.

„Vă mulțumesc pentru încredere, doar împreună putem dezvolta boxul”, a spus Umar Kremlev după realege. - Vom continua să depunem toate eforturile pentru a asigura confortul boxerilor, antrenorilor și asociațiilor naționale. În special, dorim să continuăm să deschidem academii de box pe toate continentele.”

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2750 locuitori

Năvîrneţ este un sat şi comună din raionul Făleşti. Năvîrneţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2750 de oameni. Satul Năvîrneţ a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.