28 may 2012, 09:52 Sport views 3597
28 may 2012, 09:52 Sport views 3597

Un meci cu un rezultat nedorit pentru Lucian Bute, moldoveanul din Galați

Boxerul Lucian Bute, moldoveanul originar din Pechea, județul Galați (Moldova, România) a disputat un meci cu britanicul Carl Froch la   Nottingham, însă a fos învins în repriza a cincea şi a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, deţinută de Bute din 2007.

Astfel, Bute a suferit prima sa înfrîngere la profesionişti, în meciul în care îşi punea pentru a zecea oară în joc titlul mondial. Amintim că Bute are 30 de victorii la profesionişti (24 prin KO) şi un eşec.

Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat că Lucian Bute, învins prin KO de britanicul Carl Froch, a fost victima celor din anturajul său, care nu i-au atras atenţia că nu este atît de valoros pentru un meci cum a fost cel de sîmbătă, de la Nottingham.

Revanşa va avea loc la Montreal, cînd Bute va încerca să-şi recucerească centura IBF.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
64 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Văscăuţi, raionul Floreşti. Localitatea Făgădău este situată la distanța de 30 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 64 locuitori. Satul Făgădău a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.