28 mai 2012, 09:52 Sport views 3577
28 mai 2012, 09:52 Sport views 3577

Un meci cu un rezultat nedorit pentru Lucian Bute, moldoveanul din Galați

Boxerul Lucian Bute, moldoveanul originar din Pechea, județul Galați (Moldova, România) a disputat un meci cu britanicul Carl Froch la   Nottingham, însă a fos învins în repriza a cincea şi a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, deţinută de Bute din 2007.

Astfel, Bute a suferit prima sa înfrîngere la profesionişti, în meciul în care îşi punea pentru a zecea oară în joc titlul mondial. Amintim că Bute are 30 de victorii la profesionişti (24 prin KO) şi un eşec.

Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat că Lucian Bute, învins prin KO de britanicul Carl Froch, a fost victima celor din anturajul său, care nu i-au atras atenţia că nu este atît de valoros pentru un meci cum a fost cel de sîmbătă, de la Nottingham.

Revanşa va avea loc la Montreal, cînd Bute va încerca să-şi recucerească centura IBF.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1767
Populația:
2612 locuitori

Ursoaia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Ursoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Căușeni și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2612 oameni. Satul Ursoaia a fost menționat documentar în anul 1767.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.