18 august 2016, 12:00 Sport views 5876
Sergiu Marghiev, în finală la Rio
18 august 2016, 12:00 Sport views 5876

Sergiu Marghiev, în finală la Rio

Atletul moldovean Sergiu Marghiev s-a calificat în finala concursului de aruncarea ciocanului la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Sportivul moldovean a înregistrat rezultatul de 74 de metri şi 97 de centimetri şi s-a clasat pe locul 6 în grupa B a calificărilor.

Finala masculină la proba aruncarea ciocanului va avea loc sîmbătă dimineaţă.

Oleg Tarnovschi, ucraineanul care reprezintă Moldova, a ratat calificarea în finala probei de canoe simplu, pe distanţa de 200 de metri. Tarnovschi s-a clasat pe locul trei în cea de-a doua semifinală, fiind cronometrat cu 40 de secunde şi 715 miimi.

Oleg Tarnovschi, alături de fratele său mai mic Serghei, vor evolua vineri în proba de canoe dublu pe distanţa de 1000 de metri.

Luptătoarea de stil liber Mariana Cherdivară-Eşanu şi-a încheiat evoluţia la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportiva noastră a concurat în categoria de greutate de pînă la 58 de kilograme, a obţinut victoria în şaisprezecimile de finală în faţa unei luptătoare ecuadoriene, însă apoi a pierdut în faza optimilor de finală.

Cherdivară-Eşanu a fost învinsă de Sakşi Malik din India.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
22 locuitori

Vadul-Leca Nou este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 40 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 22 de oameni. Satul Vadul-Leca Nou a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.