13 march 2014, 10:05 Sport views 7879
Radu Albot a fost desemnat sportivul lunii februarie
Photo: moldpres.md
13 march 2014, 10:05 Sport views 7879

Radu Albot a fost desemnat sportivul lunii februarie

Tenismanul Radu Albot a fost desemnat cel mai bun sportiv moldovean în luna trecută, informează astăzi diferite surse electronice, relatează MOLDPRES.

El a acumulat cel mai mare număr de puncte - 77 - în sondajul efectuat de site-ul sports.md la care au participat majoritatea ziariştilor sportivi din ţară. Jucătorul a fost apreciat, în special, pentru evoluţia meritorie la turneul internaţional de la Guangzhou (China) unde în pereche cu Christopher Rungkat din Indonezia a cîştigat proba de dublu. El a avut şi o prestaţie excelentă în meciul din Cupa Davis cu selecţionata Egiptului, încheiat cu scorul 4-1. Radu Albot a obţinut în această partidă două victorii la simplu şi una la dublu în pereche cu Maxim Dubarenco.

Locurile doi-trei în clasament au fost împărţite de arcaşul Dan Olaru şi înotătoarea Alina Bulmac.

Radu Albot ocupă locul 164 în clasamentul ATP la simplu şi se află pe poziţia 177 în topul mondial de dublu. Radu Albot (24 de ani)a cîştigat în cariera sa 15 turnee de simplu, 14 Futures şi un Challenger, şi a obţinut încă zece titluri la dublu dintre care şapte Futures şi trei Challenger.

Source: moldpres.md

Keywords:

moldovenii , tenis , sport , Radu Albot

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
528 locuitori

Dobrogea Nouă este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 32 km de orașul Sîngerei și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 528 de oameni. Satul Dobrogea Nouă a fost întemeiat în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.