13 martie 2014, 10:05 Sport views 7906
Radu Albot a fost desemnat sportivul lunii februarie
Foto: moldpres.md
13 martie 2014, 10:05 Sport views 7906

Radu Albot a fost desemnat sportivul lunii februarie

Tenismanul Radu Albot a fost desemnat cel mai bun sportiv moldovean în luna trecută, informează astăzi diferite surse electronice, relatează MOLDPRES.

El a acumulat cel mai mare număr de puncte - 77 - în sondajul efectuat de site-ul sports.md la care au participat majoritatea ziariştilor sportivi din ţară. Jucătorul a fost apreciat, în special, pentru evoluţia meritorie la turneul internaţional de la Guangzhou (China) unde în pereche cu Christopher Rungkat din Indonezia a cîştigat proba de dublu. El a avut şi o prestaţie excelentă în meciul din Cupa Davis cu selecţionata Egiptului, încheiat cu scorul 4-1. Radu Albot a obţinut în această partidă două victorii la simplu şi una la dublu în pereche cu Maxim Dubarenco.

Locurile doi-trei în clasament au fost împărţite de arcaşul Dan Olaru şi înotătoarea Alina Bulmac.

Radu Albot ocupă locul 164 în clasamentul ATP la simplu şi se află pe poziţia 177 în topul mondial de dublu. Radu Albot (24 de ani)a cîştigat în cariera sa 15 turnee de simplu, 14 Futures şi un Challenger, şi a obţinut încă zece titluri la dublu dintre care şapte Futures şi trei Challenger.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , tenis , sport , Radu Albot

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1748
Populația:
762 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Pervomaisc, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Căușeni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 762 de oameni. Satul Constantinovca a fost menționat documentar în anul 1748.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.