03 october 2022, 16:30 Kaleidoscope views 5338
Lavrov a spus că declarația Marii Britanii, precum că Rusia pregătește un
Photo: armeniasputnik.am
03 october 2022, 16:30 Kaleidoscope views 5338

Lavrov a spus că declarația Marii Britanii, precum că Rusia pregătește un "atac" asupra Țărilor Baltice și Moldovei, este falsă

Declarația ministrului britanic de Externe, Liz Truss, despre "probabilul atacul" al Rusiei asupra Țărilor Baltice și Moldovei este un exemplu de fals britanic, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

"Nu am spus niciodată că vom avea planuri pentru țările membre NATO. La acest subiect a vorbit noua mea colegă, Liz Truss, care a spus că dacă "Putin nu va pierde în Ucraina, atunci nu va exista nicio limită pentru ambițiile sale, iar următoarele ținte vor fi Țările Baltice și Moldova". Despre acest lucru nu vorbim noi. Despre acest lucru a vorbit Liz Truss, care este renumită pentru aforismele sale", îl citează Noi.md pe Lavrov.

În opinia sa, o astfel de declarație a lui Truss este demnă de "cultura, politica și diplomația engleză".

"Pentru că exact la fel britanicii au scris un testament fals al lui Petru cel Mare. În general, cam în același spirit", a concluzionat ministrul.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
136 locuitori

Gherșunovca este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Gherșunovca alcătuia 136 de oameni în anul 2004. Satul Gherșunovca a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.