21 january 2013, 09:44 Kaleidoscope views 8770
21 january 2013, 09:44 Kaleidoscope views 8770

Horoscopul pentru 21 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Trebuie să vă reîncărcaţi bateriile.

PEŞTI: Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Evitaţi afacerile ilegale, pentru că riscaţi să aveţi probleme.

BERBEC: Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, deoarece vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nicio iniţiativă la serviciu. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

TAUR: Dimineaţa sînteţi confuz. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Nu încercaţi sa-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză cumpărînd ceva de valoare. Înainte de a cheltui banii, încercaţi să discutaţi.

GEMENI: Deşi vă simţiţi în formă, totuşi s-ar putea să descoperiţi că nu vă reuşeşte mai nimic. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

RAC: Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vîrstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic.

LEU: Dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Nu vă implicaţi în discuţiile celor din jur, pentru că riscaţi să aveţi discuţii.

FECIOARĂ: În prima parte a zilei sînteţi indispus. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sînt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi, atunci nu staţi pe gînduri!

BALANŢĂ: Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă rabdare şi să munciţi mai ordonat.

SCORPION: Dimineaţă sînteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiti cît mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi!

SĂGETĂTOR: Nu este o zi potrivită pentru întîlnirile cu prietenii sau pentru afaceri. Sînteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amînaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate.

CAPRICORN: Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
397 locuitori

Cot este un sat din cadrul comunei Climăuţii de Jos, raionul Șoldăneşti. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Cot se află la o distanță de 26 km de orașul Șoldănești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 397 de oameni. A fost atestat documentar în 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.