26 december 2012, 12:00 Kaleidoscope views 10751
26 december 2012, 12:00 Kaleidoscope views 10751

Pe Marte a fost descoperită o „gorilă de piatră”

Oamenii de știință de la NASA au publicat cea mai recentă imagine de pe Planeta Roșie, realizată de un robot care colecta rocă pe Marte și care înfățiseaza un animal imens.

Deși la prima vedere seamănă cu o stîncă de genul Sfinxului, expertul american Nigel Cooper a precizat că animalul din imagine este o gorilă vie și a oferit asigurări că pe Marte există cu adevărat viața.

Unii consideră că este o piatră cu urme de prelucrare artificială, rămas de la civilizația care a existat pe Marte.

NASA deocamdată nu oferă niciun fel de explicații.

Amintim, că în aprilie a fost făcută o altă „descoperire” – aparatul  NASA a fotografiat un „cap de elefant”, care a fost format de șuvoaiele de lavă.

 

Keywords:

NASA , cosmos , Planete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906-1910
Populația:
796 locuitori

Lebedenco este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ursoaia, Hutulu și Lebedenco. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Cahul și la 185 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 796 de oameni. Satul Lebedenco a fost întemeiat între anii 1906-1910 cu denumirea Crihana Nouă.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.