11 september 2020, 15:40 Kaleidoscope views 20515
11 september 2020, 15:40 Kaleidoscope views 20515

Vîrsta la care femeile devin, cu adevărat, gospodine

Dacă de-abia te-ai însurat, ai de aşteptat pînă cînd soţia ta va deveni o gospodină desăvîrşită şi îţi va găti bucatele savuroase pe care le aştepţi. Nu o spunem noi, ci un studiu recent citat de presa britanică.

Femeile devin, cu adevărat, gospodine la vîrsta de 55 de ani, susţin cercetătorii. Studiul arată că de-abia atunci ele ajung să gătească perfect, reuşind să pregătească o cină bună pentru cel puţin 12 persoane, sau să facă din ingrediente puţin ofertante o masă completă.

Pînă la vîrsta de 55 de ani, femeile sunt capabile să gătească foarte bine 15 feluri complexe de mîncare, susţin oamenii de ştiinţă.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de femei de către compania The Co-operative Food. "Rezultatele demonstrează că însuşirea aptitudinilor gastonomice durează mult timp, iar încrederea vine odată cu vîrsta", a declarat şefa departamentului de marketing al companiei respective.

"Semnul că o femeie găteşte perfect este faptul că nu se panichează atunci cînd lucrurile merg greşit şi reuşeşte să găsească o soluţie pentru respectiva problemă", a adăugat ea.

Keywords:

bucataria , femei

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1837
Populația:
2090 locuitori

Mărculeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul stîng al Răutului, oraşul Mărculeşti este situat la o distanţă de 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 2090 locuitori. Localitatea a fost fondată în anul 1837.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.