30 july 2012, 15:21 Kaleidoscope views 8011
30 july 2012, 15:21 Kaleidoscope views 8011

Filmuleţul care te va face să vezi lumea cu alţi ochi

Fotograful american Brad Goldpaint a realizat un filmuleţ spectaculos, în care prezintă cîteva peisaje din SUA pe repede înainte, noaptea transformîndu-se în zi în numai cîteva secunde.

Filmuleţul reprezintă de fapt o succesiune de fotografii, realizate la cîteva minute una de cealaltă, care sunt redate cu viteză foarte mare (tehnica se numeşte time lapse).

Clipul, numit "Two Worlds" (Două lumi), a fost realizat în mai multe locuri celebre din SUA, printre care lacul Mono, cascada Tumalo sau parcul naţional Big Bend.

În imagini, poate fi observată mişcarea aparentă a stelelor pe cer, însoţită de căderea vreunui meteorit, iar spre final apare şi aurora boreală.

"Acest clip arată cum ziua şi noaptea coexistă în această lume a contrastelor. Sper ca această conexiune dintre Pămînt şi Rai să vă inspire şi să vă ajute să vă găsiţi locul într-una dintre cele două lumi", a declarat Goldpaint. El s-a apucat de fotografie în urmă cu trei ani, cînd mama sa a murit şi el a început să călătorească foarte mult.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
1009 locuitori

Pojăreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Pojăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Pojăreni a fost menționat documentar în anul 1545.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.