30 iulie 2012, 15:21 Caleidoscop views 8056
30 iulie 2012, 15:21 Caleidoscop views 8056

Filmuleţul care te va face să vezi lumea cu alţi ochi

Fotograful american Brad Goldpaint a realizat un filmuleţ spectaculos, în care prezintă cîteva peisaje din SUA pe repede înainte, noaptea transformîndu-se în zi în numai cîteva secunde.

Filmuleţul reprezintă de fapt o succesiune de fotografii, realizate la cîteva minute una de cealaltă, care sunt redate cu viteză foarte mare (tehnica se numeşte time lapse).

Clipul, numit "Two Worlds" (Două lumi), a fost realizat în mai multe locuri celebre din SUA, printre care lacul Mono, cascada Tumalo sau parcul naţional Big Bend.

În imagini, poate fi observată mişcarea aparentă a stelelor pe cer, însoţită de căderea vreunui meteorit, iar spre final apare şi aurora boreală.

"Acest clip arată cum ziua şi noaptea coexistă în această lume a contrastelor. Sper ca această conexiune dintre Pămînt şi Rai să vă inspire şi să vă ajute să vă găsiţi locul într-una dintre cele două lumi", a declarat Goldpaint. El s-a apucat de fotografie în urmă cu trei ani, cînd mama sa a murit şi el a început să călătorească foarte mult.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
698 locuitori

Codrul Nou este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Codrul Nou este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţă de 25 km de oraşul Teleneşti şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 698 de oameni. Satul Codrul Nou a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.