26 december 2017, 16:30 Kaleidoscope views 16272
Obiect luminos neidentificat pe cerul Moldovei (Foto, Video)
26 december 2017, 16:30 Kaleidoscope views 16272

Obiect luminos neidentificat pe cerul Moldovei (Foto, Video)

Un obiect încă neidentificat a fost surprins marți dimineață. Același obiect pare a fi surprins și într-un oraș din vestul Rusiei și în Grecia.

Imaginile au fost surprinse în noaptea de luni spre marți între Rîmnicu Sărat și Focșani. 

În plus, un cetățean aflat în vacanță în Grecia a surprins și el fenomenul, la ora 5:35.

„O pată de lumină rămasă în urma unui fenomen astronomic: meteorit sau satelit ce a intrat în atmosfera Pamîntului", spune bărbatul, care a fotografiat momentul de pe insula Chios.

Aparent, același obiect misterior a fost observat și în Rusia, într-un oraș din apropiere de granița cu Ucraina.

Un bărbat din Lipetsk a încărcat imaginile pe YouTube cu obiectul luminos.

În ambele clipuri, obiectul emana o lumină concentrată, ce ulterior devenea difuză, ceea ce ar putea însemna o dezintegrare în atmosferă.

În legătură cu stația Tiangong-1, aceasta nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experții sunt de părere că obiectul de 8,5 tone se va prăbuși pe Pămînt la începutul anului 2018.

Latitudinile prevăzute de specialiști indică Spania, Portugalia, Italia, Bulgaria și Grecia ca fiind țările în care cele mai mari bucăți ale navei vor ateriza, în contextul în care nu vor reuși să se dezintegreze complet în atmosferă. Totuși, data, ora și amprenta geografică a reintrării în atmosferă sînt incerte.

Source: digi24.ro

Keywords:

cer , racheta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2020 locuitori

Palanca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Palanca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Stefan Vodă și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Palanca a fost menționat documentar în anul 1447.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.