09 june 2016, 16:30 Kaleidoscope views 5672
Un pictor a creat „Troleibuzul care dispare” (Foto)
09 june 2016, 16:30 Kaleidoscope views 5672

Un pictor a creat „Troleibuzul care dispare” (Foto)

În majoritatea orașelor contemporane troleibuzele au devenit o priveliște rară, dar la Vilnius, capitala Lituaniei, acestea au devenit niște opere de artă. Acest lucru a fost posibil datorită echipei formate din artistul Liudas Parulskis și Studioul Vieta. Aceștia au pictat un troleibuz în stilul artei stradale și eu reușit să redea pe un transport peisajele întregului oraș, scrie site-ul BOREDPANDA.

Munca artiștilor a fost dedicată celei de-a patra ediție a Festivalului de Artă Stradală de la Vilnius. „ Vanishing Troleibuz" are drept imagine strada pe care se deplasează zilnic transportul, cel puțin o dată pe zi. Autorul acestui proiect a mai adăugat în peisaj și lupul. Anume acest animal este considerat animalul spiritual al Vilniusului.

Prin acest tip de transport publicul este invitat să surprindă momentul. Obiectul acestei munci, constituind o sursă de inspirație pentru mai mulți fotografi din lumea întreagă. Mai jos puteți urmări în imagini procesul de transformare a unui troleibuz vechi într-o operă de artă.

Source: diez.md

Keywords:

troleibuz , arta , pictor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
152 locuitori

Izvoreni este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Ungheni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 152 de oameni. Satul Izvoreni a fost menționat documentar în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.