21 april 2016, 11:20 Kaleidoscope views 6059
Curajosul care a donat pentru femei
21 april 2016, 11:20 Kaleidoscope views 6059

Curajosul care a donat pentru femei

În ultimul timp, ați tot auzit de un act de caritate, pe cât de frumos, pe atât de folositor. Doritorii își taie benevol părul în beneficiul unei acțiuni umanitare, la care participă nu doar femeile dar și bărbații, pentru că și ei înțeleg valoarea gestului.

Un chip armonios este completat categoric de frumusețea părului. Iar odată ce decizia e deja luată, nu mai este greu deloc sa îi îndemni și pe alții să simtă bucuria unei fapte bune.

Bine faci, bine găsești. Asta învață și copiii de mici, de la părinți, acest lucru îl știe și colega noastră care și-a donat cosița fără ezitare împreună cu fiica, bucuroasă că și ea este eroina unei povești adevărate.

Nu încetați să faceți bine, doar bunătatea îl face pe om mulțumit de viața pe care o are.

Source: svnews.ro

Keywords:

caritate , păr

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1828
Populația:
884 locuitori

Iserlia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca, Carabiber, Bogdanovca și Iserlia. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Basarabeasca și la 91 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 884 de oameni. Satul Iserlia a fost întemeiat în anul 1828.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.