19 january 2016, 15:03 Kaleidoscope views 8340
Cînd și unde va avea loc nunta lui Chirtoacă (Foto)
19 january 2016, 15:03 Kaleidoscope views 8340

Cînd și unde va avea loc nunta lui Chirtoacă (Foto)

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, în sfîrșit a hotărît să-și întemeieze o familie. După cererea în căsătorie făcută jurnalistei Anișoara Loghin, pregătirile pentru nuntă sînt în toi. Cei doi îndrăgostiți nu s-au grăbit să-și sărbătorească marele eveniment, lăsîndu-și timp pentru a pune la punct toate detaliile.

Primarul și aleasa inimii sale vor sărbători nunta în luna mai, iar pentru această zi au ales și un restaurant pe potrivă, într-o zonă verde din capitală. Este vorba despre Restaurantul „Capitoles Park", situat în parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica.

Restaurantul are trei nivele și cinci săli. Indiferent de sala aleasă, primarul va scoate din buzunar 50 de euro pentru o persoană, va trebui să-și cumpere personal toată băutura și dulciurile pentru fourchette. În cazul în care tinerii vor opta pentru sala mare de banchet, cu o capacitate de pînă la 350 de persoane, acestora li se va oferi gratis „Apartamentul mirilor”.

Pe timp frumos, mirii au șansa să-și serbeze cununia civilă în „Poienița dragostei” oferită de restaurant, însă acest serviciu îi va costa 300 de euro.

Source: www.noi.md

Keywords:

Dorin Chirtoaca , nunta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1417 locuitori

Hîrtopul Mic este un sat din cadrul comunei Hîrtopul Mare, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1417 oameni. Satul Hîrtopul Mic a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.