18 january 2016, 16:38 Kaleidoscope views 8073
Moldovenii se pot bucura acum de reduceri și ipoteca americană!
18 january 2016, 16:38 Kaleidoscope views 8073

Moldovenii se pot bucura acum de reduceri și ipoteca americană!

Cumpărătorii moldoveni s-au adaptat demult să folosească serviciile e-Commerce.

De pe 1 ianuarie 2016 ei vor primi în mîinile lor un instrument exclusiv și convenabil pentru cumpărături on-line: magazinul on-line de elită oferă o gamă largă de îmbrăcăminte, produse pentru copii, piese de schimb auto și moto din Statele Unite ale Americii. În plus, pentru prima dată, locuitorii Republicii Moldova vor avea posibilitatea să facă rezervarea excursiilor turistice în America, să-și cumpere imobil acolo, dar și să-și deschidă o afacere.

Magazinul on-line Best from America a fost înființat și înregistrat la Miami (statul Florida). Fondatorul acestuia este compatriotul nostru Vadim Dubin, care locuiește și activează în Statele Unite de mai mulți ani, dar nu uită de casă.

"M-am născut și am crescut în Moldova și vin de multe ori acasă. Am observat că mărfurile sînt mult prea scumpe și inaccesibile pentru un cumpărător simplu. Vămuirea, cheltuielile pentru transport, valoarea adăugată le fac inaccesibile pentru mulți. Știu din proprie experiență, cît costă anumite lucruri în America. Și m-am gîndit: de ce să nu le oferim oamenilor noștri posibilitatea să se îmbrace sau să aibă posibilitatea să folosească serviciile pieței americane, economisind astfel?", a spus Vadim Dubin.

Exclusiv la prețuri americane

La magazinul online Best from America este prezentată îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, accesorii și încălțăminte, mărfuri pentru copii de la cărucioare pînă la hăinuțe pentru bebeluși la prețurile producătorilor. Cumpărătorii nu vor trebui să plătească adaosurile comerciale pentru vînzările cu amănuntul și taxele vamale, care sînt percepute pentru mărfurile comerciale.

Mai mult decît atît, pentru prima dată locuitorii Republicii Moldova vor putea simți ce înseamnă o vînzare cu reduceri adevărată. Pe site-ul magazinului vor fi disponibile informații cu privire la toate reducerile disponibile și promoțiile producătorilor americani și acelea ale magazinelor din SUA, de care vor putea beneficia și consumatorii din Republica Moldova. Prețurile de pe site vor fi modificate automat, în conformitate cu reducerile în vigoare.

"Recent, la Chișinău a fost închis boutique-ul Calvin Klein, doar din cauză că oamenii nu-și pot permite astfel de mărfuri. În America, noi nu considerăm acest brand scump. Această îmbrăcăminte este accesibilă pentru consumatori. Numai în Moldova aceasta se transformă în una de lux. Aceleași lucruri pot fi cumpărate mult mai ieftin și asta este ideea a ceea ce facem", a spus Vadim Dubin.

Best from America vă oferă toate oportunitățile pentru un veritabil shopping american. În special, pe site vor fi prezentate mărfuri, fabricate în America doar pentru piața internă și care nu au fost disponibile anterior în Republica Moldova. Dacă însă veți considera că sortimentul prezentat este insuficient, atunci îl veți putea lărgi foarte simplu chiar dvs. înșivă. Va fi suficient să trimiteți link-ul pentru produsul dorit dintr-un magazin SUA, ca acesta să fie răscumpărat și livrat special pentru dvs. Toate reducerile și cardurile de reduceri în acest caz sînt valabile.

Cum funcționează

Pentru a face o cumpărătură este suficient să porniți, pur și simplu, computerul și să selectați ce doriți din magazinul online. Puteți plăti atît prin intermediul sistemului Pay Pal deja familial pentru mulți dintre dvs., cît și cu cardurile bancare. Prețurile în magazin sînt indicate în dolari, dar puteți achita în orice monedă: sistemul bancar va converti automat totul în dolari. O atenție deosebită Best from America acordă securității datelor utilizatorilor: informațiilor personale, dar și pentru securitatea cardurilor bancare puteți să nu vă faceți griji.

Pe site-ul magazinului fiecare are un cont-cabinet personal, prin intermediul căruia nu numai că se vor face achitările, ci vor putea fi urmărite și coletele aflate deja în drum spre dvs. Best from America se poziționează, în primul rînd, ca un magazin on-line, și nu ca un expeditor obișnuit. Anume acesta este motivul pentru care compania este pe deplin responsabilă ca mărfurile să fie livrate intacte și să corespundă comenzii pe care ași făcut-o. Spre deosebire de alte companii care oferă doar livrarea mărfurilor americane, Best from America vă permite să restituiți cumpărăturile. Dacă ați greșit dvs. mărimea sau culoarea, atunci vi se va întoarce doar costul produsului propriu-zis și vi se vor reține numai banii cheltuiți pentru livrare. Dacă greșeala e a magazinului –vi se v-a întoarce întreaga sumă de bani.

Livrarea poate fi efectuată în două moduri. Pentru livrările urgente se folosesc serviciile Poștei Internaționale de Urgență. Acei dintre dvs. care sînt dispuși să aștepte, pot profita de oferta avantajoasă din partea Best from America: livrarea pînă la ușă va dura 2 săptămîni și va costa doar 10 $ pentru kilogram.

Tururi în America

Cît nu e de surprinzător pînă în prezent în Republica Moldova nu a existat nici o companie care să ofere excursii turistice în America, Best from America rezolvă și această problemă.

"Mulți oameni doresc să călătorească și au posibilități financiare de a o face. Ei însă se confruntă cu faptul că trebuie să caute de sine stătător hotelurile, transportul și biletele, în plus, nu toți astăzi posedă atît de bine IT-tehnologiile. Prietenii mei au apelat, în mod repetat, la mine cu rugămintea: "vrem să venim, ajută-ne să închiriem un apartament". Mi-am dat seama că este cerere pentru servicii de acest gen. De aceea, oferim și astfel de servicii pe portalul nostru", ne-a spus Vadim Dubin.

Direcția principală Best from America a itinerarelor excursiilor - statul Florida, coasta Atlanticului, Disneyland, festivalurile de muzica și mîncare în Miami – această odihnă poate fi de neuitat! Excursia este organizată totalmente în conformitate cu gusturile și capacitățile financiare ale turiștilor. Dacă doriți, puteți comanda un șofer personal, să faceți rezervare la un hotel de lux și la cele mai bune restaurante, aflîndu-vă încă în Moldova.

Vilă pe litoral și ipotecă americană

Best from America se străduiește să le ofere clienților săi cu adevărat tot ceea ce este mai bun din America: vile simpatice pe coasta Atlanticului și apartamente confortabil în Miami, nefiind o excepție.

"Piața imobiliară din SUA se află într-o creștere stabilă, fiind o investiție foarte profitabilă.

Eu însumi nu încetez să lucrez în domeniul imobiliar al SUA. Acum o astfel de posibilitate vor avea și locuitorii din Moldova", ne-a mărturisit Vadim Dubin.

Un apartament în Florida este un loc minunat pentru odihna cu întreaga familie și o investiție excelentă. De exemplu, numai anul trecut, piața imobiliară din Miami, a crescut cu 40%. Best from America oferă servicii de brokeraj pentru înregistrarea documentelor de vînzare-cumpărare și vă pot ajuta chiar să găsiți o casă sau un apartament potrivit. Dacă nu aveți suma necesară aici și acum puteți lua un credit chiar în America.

"În SUA există programe ipotecare, inclusiv, pentru cumpărătorii străini. Nu este atît de complicat, cum își imaginează mulți, să obțineți un împrumut într-o altă țară. Datorită partenerilor noștri, acest lucru este posibil", a spus Vadim Dubin.

Cu noi America este mai aproape!

www.BestFromAmerica.com

info@bestfromamerica.com
+373 79 200 779

 

Keywords:

SUA , publicitatea , reduceri , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1064 locuitori

Hruşova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Chetroasa, Ciopleni şi Hruşova. Satul Hruşova este situat la o distanţă de 24 km de oraşul Criuleni şi la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Hruşova constituie 1064 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hruşova datează din 5 mai 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.