12 april 2011, 12:22 Kaleidoscope views 7840
12 april 2011, 12:22 Kaleidoscope views 7840

Profețiile astrologului Tamara Globa pentru anul 2012

Tamara Globa susține că în 2012 nu va veni sfîrșitul lumii. Conform acesteia, anul următor va reprezenta doar o treaptă către o nouă etapă a omenirii.

Anul 2012 va încheia o etapă pe care am parcurs-o între 2009 și 2011. În această perioadă, au avut loc întîmplări care ar putea fi comparate cu un nod între timp și spațiu, consideră astrologul.

"În curand, vom fi martorii unei schimbări radicale a Pămîntului. Se vor modifica teritorii, va începe exodul unor popoare, vom avea secete cumplite și popoare noi. Intrăm în era Vărsătorului, care va dura cel puțin 2000 ani", susține astrologul, precizînd că următorii 2000 de ani vor reprezenta o perioadă a puterii femeilor.

Conform Tamarei Globa, numărul 2 reprezintă feminitatea, obligîndu-le pe reprezentantele sexului slab să ia parte activ la procesele de menținere a păcii în lume și să aduca familia, din nou, în prim plan. Numărul 1 reprezintă masculinitatea. Nu degeaba, mileniul trecut a fost marcat de supremația bărbaților, caracterizată de progrese militare și tehnologice.

Globa este de părere că, în curînd, oamenii vor trai mult mai mult, ca urmare a dezvoltării ingineriei genetice. 2012 va fi, de asemenea, anul oamenilor tineri, al mijloacelor de comunicare în masă, al științei și educației.

Vom trece sub semnul lui Mercur, ceea ce înseamnă că anul 2012 va fi unul al creației. Evenimentele vor fi numeroase și fiecare luna va aduce ceva nou. Principalele resurse se vor găsi în orașe.

Sursa: kp.ru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.