24 august 2014, 11:42 Kaleidoscope views 13495
Cinci tornade au lovit Italia într-o singură zi
Photo: incont.ro
24 august 2014, 11:42 Kaleidoscope views 13495

Cinci tornade au lovit Italia într-o singură zi

Marți, 19 august, cinci tornade au lovit regiunea Liguria, din nordul Italiei, în doare cîteva ore. Vîrtejurile uriaşe s-au format pe mare, în zona portului Genova şi au înaintat pe uscat.

Localnicii au relatat că epava vasului de croazieră Costa Concordia a fost la un pas să fie lovită de furtunile puternice.

Mai multe zboruri au fost deviate, iar decolările au fost amînate, în timp ce circulația trenurilor a fost întreruptă, iar numeroase drumuri au fost închise, potrivit cotidianului La Repubblica.

Autoritățile locale spun că pagubele se ridică la milioane de euro, dupa ce acoperișurile mai multor case din zonă au fost distruse.

Source: www.incont.ro

Keywords:

tornado , Italia , natura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
2042 locuitori

Budăi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 5 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2042 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1623.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.