24 august 2014, 11:42 Caleidoscop views 13518
Cinci tornade au lovit Italia într-o singură zi
Foto: incont.ro
24 august 2014, 11:42 Caleidoscop views 13518

Cinci tornade au lovit Italia într-o singură zi

Marți, 19 august, cinci tornade au lovit regiunea Liguria, din nordul Italiei, în doare cîteva ore. Vîrtejurile uriaşe s-au format pe mare, în zona portului Genova şi au înaintat pe uscat.

Localnicii au relatat că epava vasului de croazieră Costa Concordia a fost la un pas să fie lovită de furtunile puternice.

Mai multe zboruri au fost deviate, iar decolările au fost amînate, în timp ce circulația trenurilor a fost întreruptă, iar numeroase drumuri au fost închise, potrivit cotidianului La Repubblica.

Autoritățile locale spun că pagubele se ridică la milioane de euro, dupa ce acoperișurile mai multor case din zonă au fost distruse.

Sursa: www.incont.ro

Cuvinte cheie:

tornado , Italia , natura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
1300 locuitori

Cerlina este un sat din cadrul comunei Nimereuca, raionul Soroca. Localitatea este aşezată pe malul rîului Nistru, la distanța de 52 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1300 de oameni. Satul Cerlina a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.